Projecten

Op 3, 4 en 5 november heeft het koor een repetitieweekend in Egmond aan Zee. In dit weekend oefent het koor de liederen van het kerstrepertoire voor de komende optredens in de maand december, zie hiervoor onze agenda. Tussendoor is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning.

StayokayEgmond.jpg

StayokayEgmond binnen.jpg

 

Als u de onderstaande link aanklikt kunt u het reisverslag lezen over de kooreis naar Diessen in Brabant van 24 t/m 28 mei 2017.

Concertreis naar Diessen 2017

 

Afgelopen weekend  4,5 en 6 november 2016 is het grootste deel van het koor een weekend weggeweest om samen te zingen, en vooral veel te oefenen voor de aankomende drukke kerst tijd. De reis ging naar Apeldoorn. De overnachtingen waren in een Stay Okay midden in het bos. Vrijdagavond was er na aankomst nog tijd voor een leuke Quiz. Zaterdagochtend werd er gestart met een wandeling door het bos en daarna moest er hard gewerkt worden. Eerst met het eigen repertoire en na de lunch was er een workshop van Hester Hentzepeter. Hierbij was eerst de basisschool jeugd aan de beurt. De andere deden in project groepjes iets anders. Daarna was het de beurt voor de rest van het koor om deel te nemen aan de workshop. De kinderen konden zich heerlijk buiten even uitleven. We hebben onder andere wilde zwijnen, damherten en eekhoorn gespot. Na het diner was het tijd voor de reflectortocht. Het bleek de kortste tocht ooit te worden maar er was ondanks de kleine teleurstelling toch een hoop te lachen. De zondagochtend werd wederom gebruikt om actief het kerstrepertoire te oefenen. Daarna was het tijd voor ontspanning in zwembad De Scheg in Deventer. In de bus naar huis nog een heerlijk appeltje van Rijkenberg. Het was een zeer productief weekend. 

repetitieweekend Apeldoorn.jpg

repetitieweekend Apeldoorn 2.jpg

repetitieweekend Apeldoorn 3.jpg

repetitieweekend Apeldoorn 4.jpg

repetitieweekend Apeldoorn 5.jpg

 

repetitieweekend Apeldoorn 6.jpg

repetitieweekend Apeldoorn 7.jpg

 

 

Dit jaar waren De Zangertjes van Volendam tijdens de concertkoorrreis in het Limburgse Arcen. Een verslag van deze reis staat te lezen in de onderstaande koorbrief.

Koorbrief Arcen mei 2016

Optreden Arcen.jpg

Flashmob Arcen.jpg

Groepsfoto Arcen.jpg

 

 

Klik op onderstaande link:

koorbrief_praag.pdf

Reisverslag concertreis naar Praag

Praag-rivierzicht.jpg