Optreden Pareltjesloop 2018

17-06-2018

U bent van harte welkom om onze optredens te beluisteren. De toegang is gratis.

Het koor De Zangertjes van Volendam zingt  voor u populaire muziek in het Volendammerkostuum en het wordt begeleid op keyboard door Frank Keijzer onder leiding van Juliette Besijn.

De Benjamins en Aspiranten, kinderen vanaf 4 tot en met 9 jaar oud zingen voor u een aantal liederen en het koor wordt begeleid op keyboard door Frank Keijzer o.l.v. Barbara Koning en Marian Runderkamp. 

 

 

 

Kijk voor meer informatie op de site van de Pareltjesloop: https://www.pareltjesloop.nl/

Welkom bij de Pareltjesloop! Dé wandeling langs de parels van Edam, Volendam en het landelijk gebied langs het IJsselmeer. Je kunt kiezen uit 5, 15 of 25 kilometer. Bezoek je graag historisch schoon? Of geniet je van toeristische gezelligheid? Zoek je de heerlijke rust van dijken, water en weilanden? Ga je graag met je kinderen erop uit? Elke wandeling heeft een eigen sfeer. Aan jou de keus!

De Pareltjesloop is een initiatief van de drie goede doelen van Edam-Volendam: Weeshuis Sunshine House,  Alle Beetjes Helpen en Pater Dick Zwarthoed

De opbrengsten gaan naar de pareltjes waar deze organisaties zich voor inzetten: kinderen in Afrika en Indonesië die een steun in de rug kunnen gebruiken.